Banken

Alles wat we als familiebedrijf doen, komt voort uit de liefde voor interieur. Zo voegen we wekelijks nieuwe bankstellen toe aan ons assortiment. Onze inkopers struinen alle internationale beurzen af om inspiratie op te doen. Zij houden alle trends nauwlettend in de gaten waarmee u verzekerd bent dat u altijd de nieuwste items vindt in onze winkel!

Bent u opzoek naar de bank van uw dromen?

De keuze is gemaakt! Je bent opzoek naar een nieuwe bank, dit is meestal niet iets wat je ieder jaar doet. Gemiddeld doen mensen ruim 6 jaar met een bankstel, kortom de juiste keuze is belangrijk! Vaak begint de zoektocht bij een geschikt model, heeft u plek voor een hoekbank? Of is de ruimte beperkter en wilt u juist gaan voor een 2-zits of 3-zitsbank? Vaak is dit om praktische redenen, bij bijvoorbeeld een erker de betere keuze en houdt u de ruimte open en ruimtelijk. Het lijkt misschien een opendeur maar neem even de maten op van je woonkamer zodat wij je optimaal kunnen adviseren in de winkel!

Welke stijl spreekt jou aan?

Ons aanbod banken is te onderscheiden in vele stijlen. Op dit moment zien we veel invloeden uit scandinavië maar ook industriële elementen zoals mat zwarte stalen pootjes en juist bekleding van fluweel zijn erg in. Daarnaast hebben wij ook strakke design hoekbanken en moderne hoekbanken die altijd bij de tijd zullen blijven! Dus kies je voor iets trendy's van dit moment of ga je voor tijdloos? Het kan allemaal!

Diverse formaten bankstellen in velen stijlen

Ok, je bent eruit, het wordt een mooie hoekbank met ruimte voor het hele gezin en een longchair om op vrijdagavond lekker languit te kunnen gaan. Maar welke materialen zijn er allemaal mogelijk? Dit zijn er wel tientallen, het begint bij de keuze voor stof, leder of lederlook. Hierbinnen hebben wij diverse kwaliteiten en nog niet te spreken over de vele kleuren! Ouders met kinderen durven vaak de keuze voor stof niet aan, maar ook hier hebben wij oplossingen voor, namelijk een unieke protex behandeling die jouw bank jaren mooi houdt en beschermd tegen plekken en vlekken. Laat jouw ultieme bank dus niet te snel varen...

Welk materiaal zoek je voor jouw bankstel?

In onze winkels vind je van vrijwel alle merken grote stalen van onze stof- en ledercollectie van de allerbeste kwaliteit. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden. Zij helpen graag bij je materiaalkeuze en kunnen je daarnaast ook alles vertellen over onderhoud en producteigenschappen. We hebben een zeer ruime keuze in leder- en stofsoorten in vele eigentijdse kleuren, zie je bijvoorbeeld een kleur of aparte stof op een van onze andere items op de website, dan kan de bank van jouw dromen meestal ook in eenzelfde materiaal en kleur worden uitgevoerd. Meer weten over materialen en eigenschappen? Lees dan eens ons Onderhoudstips en materialen

algemene voorwaarden

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven