U heeft zojuist, of staat op het punt een nieuw meubel aan te schaffen. Verouden Wonen & Slapen vindt het belangrijk dat u daar zo lang mogelijk van kunt genieten. Daarom bieden wij uw naast uitgebreid meubeladvies "All In Service"

dit is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. De gebruikelijke afbouwende garantie op uw nieuwe zitmeubelen wordt hiermee verlengd van 3 jaar naar 5 jaar volledige garantie.

Verouden Wonen & Slapen "All In Service", een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kunt u denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen. 

Wat houdt het All in House Service programma in?
All in House Service is een aanvullend full service programma van 5 jaar. Tevens biedt All in House Service op tal van problemen die normaliter niet onder de normaal geldende fabrieksfaranties vallen. U breidt de service uit, waardoor u de zekerheid heeft van 5 jaar probleemloos genieten. De service wordt bij u aan huis verricht.

De verzorgingsproducten van Oranje kunt u hier online bestellen of bezoek onze winkel en laat u uitgebreid voorlichten. Een impressie van de verzorgingsproducten van Oranje vindt u hieronder in onze instructievideo!Uw meubel wordt optimaal beschermd
Textiel
Indien u een zitmeubel aanschaft van textiel, dan wordt dit meubel voorzien van een professioneel textielbeschermingsproduct. Zo is uw meubel optimaal beschermd tegen olie, water en vet (zoals eet- & drink-waren). Deze substanties krijgen geen kans een blijvende vlek te veroorzaken. Zo bent u 5 jaar gegarandeerd van een vlekvrij meubel. Mocht er binnen 5 jaar toch een vlek ontstaan die door uzelf niet te verwijderen is, dan komt een specialist bij u thuis de vlek kosteloos verwijderen.

Leder/Lederlook
Indien u een lederen (of lederlook) zitmeubel aanschaft, ontvangt u voor de periode van 5 jaar bijpassende verzorgingsset(st)! Deze speciaal ontwikkelde verzorgingsproducten voorzien bijvoorbeeld het leder van de benodigde voeding, waardoor het zijn natuurlijke souplesse behoudt. Tevens biedt dit product optimale bescherming tegen alle vlekken op basis van olie, water en vet, maar ook tegen bijvoorbeeld het afgeven van kleding, inkt, cosmetica, etc. Indien er binnen de periode van 5 jaar een vlek ontstaat, dan komt een specialist deze kosteloos verwijderen. Zo bent u 5 jaar gegarandeerd van zitplezier.

 

Hoe komt u in aanmerking voor deze service? 
U kunt uitsluitend bij aanschaf van een nieuw meubel de All in House Service aanschaffen. Indien u hiervoor kiest, zal Verouden Wonen & Slapen u aanmelden voor deze service bij All in House B.V. Zodra wij deze aanmelding hebben ontvangen zullen wij u een persoonlijk service certificaat toesturen. Deze is voorzien van een uniek service nummer. Mocht u in de looptijd van 5 jaar een aanspraak willen maken op deze service, dan kunt u zich op de website melden. Uitgesloten voor deze service zijn meubels bedoeld voor projectmatig gebruik of commerciële doeleinden. 


Algemene tips

Lederonderhoud
Gebruik nooit producten op basis van benzines, zuren, detergenten of oplosmiddelen van eender welke aard. Al die producten beschadigen de deklaag, of tasten de nergf aan. Leder houdt niet van water onder geen enkele vorm. Leder dat niet geregeld behandeld wordt gaat uitdrogen. Raadpleeg steeds de algemene richtlijnen voor leder bestemd voor de verkoop afdeling in verband met de eigenschappen die hier niet behandeld zijn. 

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven