Slaapbanken

  Slaapbanken: mooi en praktisch

  Een slaapbank is niet alleen praktisch, maar ook mooi om te zien. De nieuwe generatie slaapbanken is zo ontworpen dat deze meubelstukken een aanwinst zijn voor uw interieur. Overdag geniet u van zitcomfort en een fraaie uitstraling, 's nachts droomt u weg in een luxe bed. Niks urenlang woelen op een hobbelige zitkussen: de slaapbank van tegenwoordig ligt zeer comfortabel. Dankzij de hoge kwaliteit van de matras en het unieke mechanisme, is een slaapbank amper meer te onderscheiden van een gewoon bed.

  Comfortabel zitten en slapen

  Slaapbanken zijn ideaal voor woningen die over weinig ruimte beschikken, zoals studentenkamers, vakantiewoningen of eenkamerappartementen. 's Avonds tovert u de slaapbank om in een comfortabel tweepersoonsbed en kunt u direct afreizen naar dromenland. Na een goede nachtrust klapt u de slaapbank in een handomdraai op, en kunt u gewoon weer op uw bank zitten. Uiteraard is de slaapbank ook zeer geschikt om loges stijlvol bij u te laten overnachten. Geen gehannes meer met een lekke luchtbedden, veel te dunne slaapmatjes of wiebelende stretchers die door hun poten zakken. Slaapbanken garanderen een uitstekende slaapplaats, zowel voor dagelijks als voor incidenteel gebruik.

  Slapen zonder gedoe

  Vroeger was een slaapbank niet zo een-twee-drie omgebouwd tot een bed. De zit- en rugkussens moesten eerst verwijderd worden, waarna er uit de onderkant van de bank met veel gedoe een soort bedbodem kwam. Bij de nieuwe generatie slaapbanken is dit niet meer aan de orde. De meeste modellen zijn zo ontworpen dat u alle onderdelen lekker kunt laten zitten. U klapt de bank gewoon met kussens en al uit elkaar, waardoor er een ingenieus frame met matras tevoorschijn komt.

  Slaapbanken voor ieder interieur

  Verouden Wonen & Slapen heeft slaapbanken in diverse stijlen en afmetingen. Heeft u een klassiek of romantisch interieur? Dan is een slaapbank in een stoffen afwerking een echte aanwinst. Houdt u meer van modern, dan kiest u waarschijnlijk sneller voor een slaapbank in een leren look. Uiteraard zijn de slaapbanken aan uw wensen aan te passen. Ligt u vaak op de slaapbank en houdt u van extra comfort? Dan kan er tegen een meerprijs een pocketveringmatras in de slaapbank worden gemonteerd.

  Bespaar ruimte met een slaapbank

  Met een slaapbank haalt u een mooi en praktisch meubelstuk in huis. Wilt u ook ruimte besparen door bed en bank te combineren? Of bent u die lelijke opklapbedden in de logeerkamer zat? Kom dan eens ideeen opdoen in een van onze showrooms of bekijk ons assortiment slaapbanken online. Als u meer wilt weten over onze slaapbanken, dan staan wij u graag persoonlijk te woord. Bel of mail ons gerust, wij helpen u graag. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen.

  algemene voorwaarden

  webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven