Matrassen

Matrassen zijn er in vele types, merken, materialen en maten. De keuze voor een juiste matras blijft voor iedereen een moeilijk moment. We weten allemaal dat de matras het belangrijkste deel van het comfort is., maar het is niet alleen de matras die dat comfort bepaald. Ook de boxspring, lattenbodem of spiraal spelen daarbij een belangrijke rol. Verouden Slapen in Eindhoven bied een aantal matrassen van verschillende merken. Onze deskundige adviseurs met ruime ervaring kunnen u goed in uw keuze begeleiden om tot een matraskeuze te komen die goed bij uw wensen past. Voor een goede nachtrust is niet alleen het matras van belang. Wij hebben wat slaaptips op een rijtje gezet die vindt u hier onderaan.

De juiste ondersteuning van uw matras

Bij de keuze van uw matras letten wij natuurlijk op alle aspecten die bij dragen aan een goed comfort en klimaat in de slaapkamer, zoals ondersteuning, ventilatiewaarde, materiaalgebruik en maatvoering. Hierbij is niet alleen de matras van belang maar ook de bodem en het bed textiel. De verschillende materialen die in de matrassen gebruikt worden zorgen voor verschillende ondersteuning en ventilatiewaarden van de matras.

Topmatras of topper, een verstandige aanvulling

Denkt u bij de aanschaf van een matras ook eens aan een topmatras oftewel topper. Hiermee kunt u uw comfort verhogen. Een extra voordeel is dat hierdoor ook de levensduur van uw matras verlengt wordt.

algemene voorwaarden

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven