Hockers

  Na een zware dag gebruikt u de hocker als voetenbankje. Zo kunt u even heerlijk ontspannen. Krijgt u visite? Dan is de hocker een ideale plek voor decoratie. Een dienblad met wat theekopjes of kaarsen staat sfeervol bij uw interieur. En ook uw kranten en tijdschriften hebben dankzij de hocker een mooie plek waar u snel en makkelijk bij kunt.

  De collectie hockers van Verouden Wonen

  Hockers hebben de laatste jaren snel aan populariteit gewonnen. Inmiddels hebben ze al in veel woonkamers een vaste plaats veroverd. Dat komt mede door de sfeer die het met zich meebrengt. Bij Verouden Wonen is een ruime collectie hockers te vinden. Ze zijn gemaakt van warme stoffen, waardoor u er een knusse plek mee creeert. De hocker moet natuurlijk wel mooi matchen met de rest van uw interieur, met name uw bankstel. Daarom vindt u bij Verouden Wonen hockers in allerlei stijlen, van romantisch tot modern. Zo past het mooi in elke woonkamer.

  Een aanwinst voor elk interieur

  De hocker is een aanwinst voor iedereen, of u het nu gebruikt als voetenbankje, zitmeubel of bijzettafel. Er zijn zelfs hockers bij Verouden Wonen verkrijgbaar met een eigen opbergruimte. Ze hebben een speciaal vakje voor de tijdschriften of zelfs een compleet vak om spullen in op te bergen. Hierdoor is de hocker helemaal een multifunctioneel meubelstuk. Want uw kamer blijft mooi opgeruimd en u weet alles snel te vinden. De hocker past goed in elke woonkamer, groot of klein. Dat komt omdat ze bij Verouden Wonen te koop zijn in verschillende vormen, zodat u er altijd ruimte voor heeft. Kies voor vierkant, rond of langwerpig, net wat bij uw ruimte past. Zelfs voor een kleine woonkamer, is de hocker een handige oplossing.

  Stijlvol wonen met mooie hockers

  De hockers van Verouden Wonen hebben een rustige en stijlvolle uitstraling. Kleuren als zwart en grijs passen bij elke woonstijl. In onze collectie vindt u hockers van het merk DroomDomein. Dit merk staat bekend om de hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van dit mooie en functionele meubelstuk. Want als u eenmaal een hocker in huis heeft, kunt u niet meer zonder.

  algemene voorwaarden

  webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven