Dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken van Auping zijn vervaardigd uit een fijne katoen van een hoogwaardige kwaliteit. De katoendraden zijn erg dicht op elkaar geweven in de zogenaamde satijnbinding. Dit heeft als resultaat een stof van een hoogwaardige kwaliteit in katoensatijn, die we kennen naast de zijdesatijn. De katoensatijn wordt veel gebruikt voor dekbedovertrekken. Een belangrijke eigenschap van een katoensatijnen dekbedovertrek is dat deze heerlijk zacht aan voelt en erg mooi glanst. Bij het produceren van katoen worden het garen voor het spinnen gekamd, hierdoor wordt de katoenen stof nog veel zachter, want de onzuiverheden zijn er uit gekamd. Daarnaast hebben de dekbedovertrekken van Auping nog een hele praktische eigenschap, ze zijn goed te wassen én blijven toch heel lang mooi. Er ontstaan geen pluisjes na het wassen. Mits u uiteraard de wasvoorschriften goed op volgt! Voor gekleurde dekbedovertrekken is binnenstebuiten wassen een aanrader, het verlengt het mooie uiterlijk van uw dekbedovertrek.

Een Auping dekbedovertrek voegt iets toe!

Een dekbedovertrek van Auping maakt deel uit van het interieur van uw slaapkamer. De dekbedovertrek in de juiste tint, die helemaal past bij het overige interieur van uw kamer, verrijkt uw woon- en slaapgenot. Het assortiment van Auping biedt een ruim scala aan vrolijke, maar ook rustige dessins. U heeft de keuze uit een kleurrijke dekbedovertrek of een neutralere overtrek in bijvoorbeeld een lichte kleur. Zo kunt u uw slaapkamer er juist kleurrijk uit laten zien of heel rustig, met een frisse uitstraling én een speciale touch. Het ligt er maar net aan welke kleur dekbedovertrek bij u en uw slaapkamer past.

Lang mooi met een Auping dekbedovertrek

Het ideale van Auping dekbedovertrekken is dat ze écht uitstekend om de dekbedden van Auping passen. De dekbedovertrekken zitten er dan ook werkelijk als gegoten om het dekbed heen, en helemaal glad en strak. U bed is heus lange tijd mooi met een Auping dekbedovertrek en oogt tevens prachtig. Dit is mogelijk gemaakt door de hoge kwaliteit van de dekbedovertrekken van Auping. Voor de dekbedovertrekken is het aan te bevelen om deze wekelijks te wassen volgens de wasvoorschriften op het wasetiket. Hierdoor kunt u een ruime tijd genieten van een Auping dekbedovertrek én heerlijk slapen onder een prachtig Auping dekbedovertrek.

algemene voorwaarden

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven