Moltons

Moltons zijn meestal gemaakt van een katoenenweefsel dat aan één of beide zijden geruwd ofwel gemoltoneerd. Hierdoor voelen moltons erg zacht aan. Het weefsel van moltons heeft vooral heel praktische eigenschappen omdat moltons het unieke vermogen hebben om vocht op te nemen. Bovendien zijn moltons op een hoge temperatuur te wassen. Een molton is dan ook bij uitstek geschikt om een matras optimaal te beschermen tegen het transpiratievocht dat gedurende het slapen aan uw lichaam wordt onttrokken. Gelijktijdig voorkomen moltons dat nare luchtjes en vlekken doordringen in het matras. Auping heeft voor alle matrassoorten de juiste moltons in het assortiment in de kleur wit en in diverse afmetingen.

De Auping Splittopper

De Splittopper van Auping is speciaal bedoeld om uw matras een hygiënische bescherming te bieden. Deze is vervaardigd uit katoen en versterkt met een klein percentage polyester. De uitstekende kwaliteit zorgt er niet alleen voor dat u lang plezier heeft van de molton, maar deze heeft tevens een hele strakke uitstraling. De Auping Splittopper is, net als een hoeslaken, rondom van een elastiek voorzien. Dit resulteert er in dat alle moltons keurig aansluiten op het matras en daarnaast ook goed op het matras blijven liggen.

Auping Molton Matras

Tevens is er een Auping Molton Matras welke de perfecte beschermer is van uw matras. De molton ligt strak op het matras en biedt een comfortabel oppervlak. Ook deze Auping Molton heeft rondom een elastiek en bestaat grotendeels uit katoen met ter versterking een klein percentage polyester. Dit verlengt de levensduur van de molton, waardoor u er langer plezier van heeft.

Auping Molton Topper

Deze Molton Topper is bijzonder goed geschikt voor uw Auping matras. De molton ligt glad op het matras en de elastische afwerking rondom zorgt voor de juiste aansluiting op het matras. U zult merken dat deze molton echt aan al u eisen voldoet. Ook deze katoen molton is met een klein percentage polyester versterkt. Deze Auping Molton Topper is net als alle andere Auping moltons van een hoge kwaliteit. Hierdoor zult u heerlijk slapen en in de morgen uitgerust ontwaken.

algemene voorwaarden

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven