Bedbodems

  Verouden Slapen is al meer dan 50 jaar uw specialist op het gebied van slaapcomfort. Wij luisteren graag naar uw wensen op het gebied van slaapcomfort. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en kunnen u diverse mogelijkheden tonen. Wij gaan samen met u op zoek naar de meest passende oplossing.

  Een lattenbodem van Auping

  Met Auping bedden krijgt slapen een hele andere dimensie. Met Auping wordt u fris en uitgerust wakker dankzij de ventilatie in de matrassen. De 10000 drukpunten in het Auping lattenbodem zorgen voor een goede ondersteuning van uw lichaam. U zult comfortabel slapen door deze drukverlagende lattenbodems. Daarnaast kunt u door deze lattenbodems moeiteloos draaien tijdens het slapen. Met de bedden en lattenbodems van Auping wordt u fris en uiterust wakker.

  Een lattenbodem van M Line

  M Line staat bekend om de bedden met lattenbodems die het herstel van het lichaam bevorderen tijdens het slapen. De M Line lattenbodems en bedden zorgen ervoor dat u tijdens het slapen preventief nek- en rugklachten tegen gaat. Een M Line bed en lattenbodem zorgen voor de juiste lichaamsondersteuning tijdens het slapen en een gelijkwaardige drukverdeling. Een goede nachtrust is goud waard en M Line maakt het mogelijk met de collectie lattenbodems. Verouden Slapen is uw deskundige en ervaren beddenspecialist. Bij Verouden Slapen kunt u terecht voor persoonlijk advies. Op vier locaties verspreid over Nederland en op in totaal 10.000m2 kunt u bij ons terecht voor producten op het gebied van slaapcomfort, meubelen en woonaccessoires. Kom bij ons langs en bekijk onze exclusieve collectie met onder andere M Line en Auping lattenbodems. Een lattenbodem van Verouden Slapen is betrouwbaar en duurzaam. Daarnaast heeft een lattenbodem van Verouden Slapen een lange levensduur. U kiest bij ons voor kwaliteitsproducten waar u lang plezier van zult hebben. Wij inspireren u graag en verwelkomen u hartelijk bij een van onze Verouden Slapen vestigingen!

  algemene voorwaarden

  webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven