Dressoirs

Op zoek naar een mooi en stijlvol dressoir? Dressoirs hebben vaak een opberg functie en deze dressoirs staan tegenwoordig ook centraal in de woonkamer of in de buurt van de keuken. Bij Verouden Wonen in Eindhoven vind u diverse merken dressoirs zoals o.a: In-House, Happy@Home, Bannink, Chita, BKS, Theuns, Henk Scram, Eleonora, Richmond by the Spieghel, Vermeer, Royal collection en nog veel meer.

Dressoirs in diverse stijlen

Onze dressoirs zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen zoals modern, lifestyle, retro, landelijk of klassiek en het is natuurlijk altijd mogelijk in diverse uitvoeringen, afmetingen, met lade, deuren een nis of juist een combinatie van beide. Ook kunt u kiezen uit verschillende materiaal soorten voor de dressoirs, de verschillende vormgevingen en is het in de meeste gevallen mogelijk om te kiezen uit diverse handgrepen in diverse materiaal soorten en kleuren. Kortom onze collectie dressoirs is eindeloos. Dus bent u ook op zoek naar meer opbergruimte in uw huis en wilt u ook geen enorme grote kasten tot aan het plafond in uw kamer plaatsen denk dan eens aan een mooi strak dressoir.

Een dressoir als onderdeel van een compleet woonprogramma?

Vaak is een dressoir onderdeel van een compleet woonprogramma in dezelfde serie en kunt u de volgende items hiervan ook vinden zoals, kasten, eettafels, salontafels, hoektafels, tv dressoirs, audio dressoirs, boeken kasten, en nog veel meer. Om er een compleet plaatje van te maken. Vaak hebben we per programma een totaal overzicht wat er allemaal verkrijgbaar is in de vorm van een scematic. Een mooier natuurproduct zoals massief houten dressoirs zijn er bijna niet. Op aanvraag is het natuurlijk mogelijk om elke gewenste dressoirs als maatwerk te bestellen bij onze vakleveranciers, u kiest dan het model, de houtsoort, de lak, de afwerking en natuurlijk de afmeting van het dressoirs. Ook kunt u nog kiezen uit een hoog of laag dressoir. In een kleinere woonkamer wilt u liever zo min mogelijk meubels neer zetten, zodat de woonkamer niet te vol lijkt. Een laag dressoir laat een kamer niet kleiner lijken. En u kunt boven uw dressoir altijd een mooi schilderij of spiegel hangen wat een kamer weer heel ruimtelijk en kleurrijk maakt. Op onze website ziet u slechts een greep uit ons assortiment dressoirs en in onze showroom kunt u de dressoirs meer visualiseren en de kwaliteit zien en voelen. Dus kom snel een keer langs en laat u inspireren door ons grote aanbod dressoirs met tal van mogelijkheden en laat u adviseren door onze verkoopspecialisten.

algemene voorwaarden

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven