Zuiver

De shop in shop van Zuiver is de nieuwste aanwinst Verouden. Zuiver is een Nederlands merk welke werkt met items welke zijn geinspireerd over de hele wereld. De producten van Zuiver worden exclusief ontworpen door eigen designers en hebben een modern en uitdagend tintje. Het merk Zuiver bestaat al sinds 1998, maar is nog altijd even jong en vernieuwend als tijdens de periode van haar oprichting. Voor elke liefhebber van eigentijds design, is dit merk een echte aanrader. Bij dit merk komt men in aanraking met design van een zeer hoog niveau. Bovendien zijn de meubels altijd van een hoogwaardige kwaliteit, zodat u een duurzaam product in huis haalt. In de hele BeNeLux is het merk Zuiverpopulair. 

Zuiver meubels - eigentijds design

Het team van Zuiver is gehuisvest in Nederland. Dit pure Nederlandse merk heeft een jonge afdeling met ontwerpers. Dit is terug te zien aan het trendy design van de verschillende meubels. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld verschillende stoelen van dit merk. De stoelen zien er trendy uit en lijken ontworpen te zijn door zeer getalenteerde designers. Maar dat is het niet alleen, naast het design is er ook rekening gehouden met het comfort. Een stoel van Zuiver zit altijd comfortabel en geeft ontspanning in de rug. Hierdoor kan er heerlijk gegeten worden op een van de eetkamerstoelen van Zuiver. Door de ruime collectie tafels van Zuiver is het gemakkelijk stoelen te vinden bij de juiste tafel. 

Stijlvolle en modieuze meubels

De collectie meubels van Zuiver hebben allemaal hun eigen karakter en hierdoor zijn ze juist goed te combineren met elkaar. In feite kunt u voor bijna uw hele interieur terecht bij ons voor meubels van dit merk. Ook voor verlichting zit u goed bij Zuiver. Of het nou om een staande lamp gaat of een hanglamp, de lampen van Zuiver zien er bijzonder stijlvol en eigentijds uit. Door de bijzondere designs is een lamp nooit saai en komt u de lamp die u gekocht heeft niet overal tegen. Hierdoor heeft u een uniek stuk verlichting in huis, waarmee u onderscheid maakt. 

Zuiver bank, mooi en functioneel

Het Nederlandse interieurmerk Zuiver heeft een ruime collectie op het gebied van meubels, verlichting en accessoires. Het is daarmee een merk om in de gaten te houden als jij prijs stelt op een trendy inrichting. Een Zuiver bank is betaalbaar design dat durf toont in kleurstelling en ontwerp. Bovendien is deze bank altijd voorzien van de inmiddels befaamde Zuiver knipoog. Het designerteam heeft inmiddels een naam opgebouwd en niet alleen meer louter in Nederland. Een bank van dit label is een statement van mensen met een eigenwijze smaak.

algemene voorwaarden

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven