Stressless

Ekornes ASA is de grootste meubelfabrikant van Scandinavie met bekende merken als Ekornes, Stressless en Svane. Stressless is een van de bekendste meubelmerken ter wereld. De producten worden vervaardigd in Noorwegen en in grote delen van de wereld bij geselecteerde meubelzaken verkocht.

Stressless - The Innovators of Comfort

Ekorness bracht in 1971 de Stressless fauteuil op de markt. Deze is met zorg ontwikkeld en ontworpen, met als doel uw lichaam het toppunt van comfort en de ultieme ondersteuning te bieden terwijl u rechtop of achterover zit. Dit revolutionaire ontwerp heeft de relaxfauteuils van Stressless in de afgelopen 35 jaar tot de allerbeste gemaakt. Decennialang heeft Stressless zich ingezet voor hun filosofie van comfort, terwijl zij continu elk detail hebben verfijnd en verbeterd. Vandaag de dag zet Stressless zijn missie voort om het geweldige zitcomfort van Stressless relaxfauteuils en -banken te perfectioneren. Het innovatieve Stressless Plus-systeem is geintegreerd in alle Stressless fauteuils, loveseats en banken. De banken van Stressless zijn verkrijgbaar met hoge en lage rugleuning en kunnen per zitplaats individueel worden ingesteld, voor persoonlijk comfort.

Ekornes-collectie

De Ekornes-collectie bestaat uit stressless banken met vaste rugleuning, verkrijgbaar in vele mogelijke combinaties. Verschillende banken uit de Ekornes-collectie hebben een ontwerp dat past bij de banken en bij sommige relaxfauteuils van Stressless, zodat u uw kamer kunt indelen volgens uw behoeften en passend in de beschikbare ruimte, zonder concessies te hoeven doen.

 

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven