Norma

'Uw nachtrust is ons werk'. Dat is de slogan van Norma. Dit kwaliteitsmerk biedt alles aan voor een geweldige nachtrust. Dit assortiment loopt van boxsprings tot matrasbeschermers. De matrassencollectie heeft een uitgebreid keuze. Klanten kunnen kiezen voor pocketvering, combispring, traagschuim, draagschuim, comfortschuim en latex. Het merk is begonnen in 1884 en staat voor vakmanschap en betrokkenheid. Dat het merk sinds 1884 bestaat betekent dat Norma de oudste beddenfabrikant van Nederland is. Doordat het merk zoveel ervaring en kennis heeft opgedaan, weten ze welke factoren belangrijk zijn voor een geweldige nachtrust.

Norma - kwaliteit matrassen en boxsprings

Doordat Norma kwaliteit ongelofelijk belangrijk vindt, worden alle matrassen, boxsprings en andere producten in Nederland geproduceerd en ontworpen. Ze kiezen ervoor om de ontwerpen zelf samen te stellen, zodat ze het best kunnen inspelen op de wensen en behoeften van klanten. Naast deze garanties, worden de matrassen en boxsprings ook grotendeels handgemaakt. Mocht de klant problemen hebben of advies willen inwinnen, dan zorgt Norma voor een goede oplossing.

Alle matrassen van Norma bestaan uit goede veerkrachtige materialen. Dit zorgt voor een goede ondersteuning van het lichaam. Daarnaast hebben de matrassen een goede verdeling van de zones hebben. Hierbij kunt u denken aan een zachte schouderzone, een stevige heupzone en een nog stevigere lendezonde. Hierdoor wordt de wervelkolom optimaal ondersteunt. Ook bestaan de matrassen van Norma uit goede ventilerende en vochtregulerende materialen. Doordat iedere persoon per nacht een grote hoeveelheid vocht verliest, moet dit op een goede manier worden opgevangen. Dit resulteert in een hygienisch bed. Daarnaast moeten boxsprings natuurlijk ook heerlijk liggen, u moet zich goed kunnen bewegen in bed. De adviseurs van Norma doen hun best om klanten hiermee te helpen. Als u vragen heeft over boxsprings kunt u deze eenvoudig stellen.

Norma - collectie: Brezza, Solara, Young en actie

Het merk heeft vier verschillende collecties voor de boxsprings : de Brezza-collectie ,de Solara-collectie, de Young-collectie en de Actie-collectie. De Brezza collectie van Norma typeert zich door goede ventilatie, vochtregulatie en door het gebruik van de nieuwste materialen. Bij de Solara-collectie kunt zelf uw afdeklaag kiezen. Daarnaast is deze variant in meerdere versies verkrijgbaar. De Young-collectie is speciaal voor jongeren, tieners en studenten. De boxsprings van deze collectie houden rekening met de actieve levensstijl van jongeren. Het materiaal is ventilerend en vochtregulerend. Daarnaast houden ze rekening met het budget van jongeren. De boxsprings liggen in de prijsklasse van deze doelgroep. De Actie-collectie wordt gemaakt door onafhankelijke verpakte tonvormige veren. De speciale Hotmelt-techniek zorgt ervoor dat de Norma boxsprings flexibel en buigzaam zijn. Hierdoor volgt het matras de lichaamsvormen perfect.

Door alle deze voordelen is Norma het merk voor de perfecte nachtrust!

algemene voorwaarden

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven