.

Happy@Home

Verhuizen naar een nieuw thuis voelt geweldig, maar de inrichting van je huis maakt het helemaal jouw plek. Happy@home heeft wat je nodig hebt. In de collectie van Happy@home vind je de perfecte meubels voor elke kamer. Vanuit de hal naar de slaapkamer en alles daar tussenin, versier je hele huis met meubelen naar je eigen smaak en je levensstijl. Bij Happy@home kun je terecht voor verschillende meubels en items, zoals schilderijen, lampen, tafels, spiegels en kasten.

Ruimte creëren dankzij Happy@home

Is opslagruimte een grote zorg? We hebben een handig assortiment van meubelen die je huis een stijlvol tintje geven met handige opbergmogelijkheden. Deze ruimtebesparende kasten zien er tijdloos en elegant uit. Happy@home heeft een aantal prachtige kasten in haar collectie, die gebruikt kunnen worden voor het opbergen van je boeken en andere items.

Kwalitatieve meubelen voor het hele huis

Het team van Happy@home zorgt ervoor dat de collectie elk jaar aangevuld wordt met tijdloze nieuwe meubels. De meubelen van dit merk worden altijd zo ontworpen dat ze er mooi afgewerkt uitzien. De kwaliteit van de meubels van Happy@home is zeer hoog en hierdoor heb je meubels die over een zeer lange periode er mooi uit blijven zien.

Leuke items voor aan de muur

Elke inrichting is weer anders, maar je maakt je interieur echt af, als je iets persoonlijks aan de muur hangt. Bij happy@home vind je verschillende spiegels en schilderijen die je inrichting kleur geven. De schilderijen zijn gevarieerd, waardoor je gemakkelijk kunt matchen met de meubels van Happy@home. Ook kun je kiezen uit een aantal prachtig afgewerkte modieuze spiegels en een aantal ingelijste foto's.

Elegante en tijdloze meubelen van Happy@home

Als je van modern en een landelijke stijl houdt, dan zit je helemaal op je plaats bij Happy@home. Je kunt de meubels van Happy@home bekijken op onze overzichtelijke site. Uiteraard ben je ook welkom om bij Verouden meubelen in Eindhoven eens een kijkje te nemen. De meubelen van dit gerenommeerde merk zijn eenvoudig via de site te bestellen. Je kunt er voor kiezen om de meubels thuis te laten bezorgen, maar ook is het mogelijk om de meubelen van Happy@home op te halen bij ons filiaal in Eindhoven. Kijk eens op je gemak rond tussen de vele meubels van Happy@home en laat je overtuigen.

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven