Ethnicraft

  De filosofie van Ethnicraft

  Ethnicraft combineert het emotionele met het rationele. De emotie ziet u terug in het materiaalgebruik, want hout straalt warmte en gezelligheid uit. Het rationele zit hem in de vormgeving van de meubels. Deze zijn vooral ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd. Verouden Wonen gelooft in deze combinatie. Ethnicraft is een Belgisch label, waarbij duurzaamheid een grote rol speelt. De meubels die u koopt bij Verouden Wonen, worden gemaakt met een groot respect voor de natuur. En daarbij boet Ethnicraft niets in aan de originaliteit van de ontwerpen. Want het merk blijft zich voortdurend vernieuwen. De ontwerpers zijn altijd bezig met innovatieve technieken. Ze gaan bijvoorbeeld op zoek naar nieuwe manieren om het massieve hout te bewerken, of proberen combinaties uit met andere materiaalsoorten. Op deze manier blijft de collectie van Ethnicraft, vernieuwend en eigentijds. Daarom past het ook zo goed bij Verouden Wonen.

   

  De Ethnicraft collectie voor elke woning

  Ethnicraft maakt houten meubels, die door het materiaalgebruik een duurzame en robuuste uitstraling aan uw woning geven. Van deze meubels krijgt u nooit genoeg. Daarom kunt u bij Verouden Wonen terecht voor een ruim assortiment van Ethnicraft. De bijzettafels, salontafels of een dressoir zijn een mooie aanwinst voor uw woonkamer. Maar ook een strakke, houten uitvoering van de tv-meubels, kasten en eetkamerstoelen van Verouden Wonen, misstaat niet in uw woning. En door het gebruik van hout, krijgt de kamer vanzelf een warme sfeer. Het design daarentegen is strak en eenvoudig. Deze combinatie zorgt voor een tijdloze uitstraling. De meubels passen daarom bij elke woonstijl, of u nu van klassiek of modern houdt. De Ethnicraft collectie van Verouden Wonen, is echt voor iedereen.

  De duurzaamheid van Ethnicraft

  Duurzaamheid is een groot goed bij Ethnicraft. De producten zijn van 100% FSC gecertificeerd eiken en teak hout gemaakt. Ethnicraft toont hiermee respect voor de natuur en het milieu. Bij het productieproces wordt het hout in zijn waarde gelaten. Dat gebeurt door de natuurlijke kleuren en nerven intact te laten. Het is deze puurheid en het mooie design, dat de meubels van Ethnicraft zo bijzonder maakt. Bij Verouden Wonen kunt u dus niet alleen terecht voor leuke meubels, maar u bent ook nog eens verantwoord bezig.

  Ethnicraft koopt u bij Verouden Wonen

  Hout is een traditioneel materiaalsoort dat al eeuwenlang voor meubels wordt gebruikt. Het geeft karakter aan een meubels, door de nerven en natuurlijke kleuren. Hout is van een hoge kwaliteit, waardoor u er lang plezier van heeft. En met de meubels die u koopt bij Verouden Wonen, heeft u echt onderscheidende items in uw woning. Door het hout en eenvoudige design, is een echte Ethnicraft al van verre te herkennen. Het heeft geen poespas nodig om gewaardeerd te worden bij een groot publiek. Bent u benieuwd geworden naar de Ethnicraft collectie bij Verouden Wonen? Neem dan eens een kijkje op de website of kom langs in onze showroom. Laat u verrassen door de bijzondere Ethnicraft meubels.

  webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven