Eleonora

Eleonora Meubels is een meubelproducent van Nederlandse bodem uit het midden en hoge segment en biedt een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. De uitstraling van deze designmeubelen en bijbehorende accessoires varieert van strak en modern tot rustiek en landelijk. Eleonora Meubels speelt altijd in op de nieuwste trends op woongebied en biedt daardoor een groot assortiment met een eigentijds karakter. Zo houdt Eleonora Meubels uitgebreid rekening met de wensen van haar klanten.

Creeër uw eigen stijl en maak van uw huis een thuis!

Of uw woonstijl behoort tot modern, luxe of landelijk, met de meubels van Eleonora Meubels maakt u uw woonkamer compleet. Creeër geheel uw eigen stijl met de eettafels, stoelen, dressoirs, kasten, fauteuils en bijbehorende accessoires die deze producent te bieden heeft. Door de diversiteit aan producten en stijlen is er aanbod voor iedereen. Eleonora Meubels heeft haar producten onderverdeeld in 2 collecties namelijk, industrieel/vintage en lifestyle. Tevens is er een aparte productgroep voor zitmeubelen. De eettafels uit de verschillende collecties van Eleonora Meubels zijn in diverse afmetingen beschikbaar. Tevens zijn er bijpassende salontafels uit dezelfde collectie waardoor er een eenheid gecreeërd wordt. Hetzelfde geldt uiteraard voor kasten, dressoirs en tv-meubels. Door het gebruik van verschillende kleuren en materialen tovert Eleonora Meubels je huis om tot een thuis.

Hoogwaardige kwaliteit en betaalbare prijzen voor jarenlang woongenot

De hoogwaardige kwaliteit zorgt voor jarenlang woongenot. De betaalbare prijzen in combinatie met deze hoogwaardige kwaliteit zijn de kracht achter dit merk. Wij nodigen u daarom graag uit om de producten van Eleonora Meubels in onze showroom in Eindhoven te komen bezichtigen. Onze verkoopadviseurs staan graag voor u klaar en zullen u dan adviseren en helpen om uw woonwensen om te zetten in concrete ideeën en mogelijkheden, zodat u spoedig kunt gaan genieten van uw nieuwe interieur van Eleonora Meubels. Kortom, we verwelkomen u graag bij Verouden Wonen.

algemene voorwaarden

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven