Eastborn

Kies voor Eastborn, kies voor Hollandse kwaliteit

Eastborn bestaat al meer dan 50 jaar. Het begon allemaal in 1959 met een kleine fabriek in Vroomshoop, maar inmiddels zijn de Eastborn slaapsystemen niet meer weg te denken uit de beddenwinkels. De producent heeft de afgelopen 50 jaar goed geluisterd naar de wensen van de consument. Hierdoor zijn de diverse slaapsystemen steeds weer aangepast en verbeterd. De Eastborn boxsprings en matrassen gaan dan ook altijd met hun tijd mee. Wat er in die tijd niet veranderd is, is het streven naar comfort, kwaliteit en duurzaamheid. Met deze drie speerpunten heeft Eastborn al heel wat consumenten voor zich weten te winnen.

Ervaar een optimaal slaapcomfort

Welke matrassen en boxsprings lekker slapen, is een heel persoonlijke keuze. Daarom heeft Eastborn een grote collectie aan boxsprings en matrassen ontwikkeld. Eastborn stelt strenge eisen aan de materialen die worden gebruikt zodat u elke nacht profiteert van het hoogste comfort. Zo wordt u overal gelijkmatig ondersteund waardoor u een optimaal slaapcomfort ervaart. Daarnaast zorgen de matrassen en boxsprings met TempSmart ervoor dat u 's nachts een constante lichaamstemperatuur heeft. En ook over de hygiene hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij de speciale samenstelling van de matrasstof blijft deze altijd fris en hygienisch.

Test uw boxsprings bij Verouden Eindhoven

De matrassen en boxsprings van Eastborn zijn stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. Maar welk exemplaar nu het beste ligt, is per persoon verschillend. Wilt u zeker weten dat u de juiste beslissing maakt? Kom dan gewoon langs bij ons filiaal in Eindhoven. Wij laten u graag zien wat Eastborn allemaal in de collectie heeft, en desgewenst voorzien wij u van professioneel advies. Natuurlijk is het ook mogelijk om de matrassen en boxsprings van Eastborn zelf even uit te proberen. Kiest u voor een vaste of toch voor een elektrische boxspring? En wilt u een latex matras, een koudschuim matras of gaat u toch liever voor pocketvering matrassen of boxsprings. De keuze is aan u!

algemene voorwaarden

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven