Dutchbone

Als je op zoek bent naar echt originele meubels, accessoires en andere woninginrichtingsproducten van hoge kwaliteit, kijk dan eens naar de collectie van Dutchbone. Dit Nederlandse merk heeft een breed en verrassend aanbod aan prachtige, authentieke meubels en accessoires tegen een betaalbare prijs. De dynamische collectie van Dutchbone vind je in de showrooms en op de website van Verouden Wonen & Slapen uit Eindhoven.

Uitgebreid en steeds wisselend assortiment

In de collectie van Dutchbone vind je onder meer stijlvol vormgegeven meubels als stoelen, tafels, banken en kasten. Daarnaast tref je er ook originele vloerkleden en sfeervolle verlichting aan, naast de vele andere mooie woninginrichtingsproducten en accessoires. Doordat Dutchbone zijn meubels en accessoires van over de hele wereld haalt, wisselt het aanbod van dit Nederlandse merk de hele tijd. De collectie van Dutchbone is dus nooit hetzelfde, wat ook geldt voor de materialen die in de producten worden gebruikt. Bij de woonproducten van Dutchbone vind je namelijk meubels en accessoires die gemaakt zijn van (of met) onder meer rotan, bamboe, leer, glas, marmer en hout.

Natuurlijke materialen en tijdloze ontwerpen

Bij veel producten van Dutchbone wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en ligt de nadruk op authentieke lokale ontwerpen en tijdloze designs. Soms in een verrassend modern jasje, soms geheel in lijn met het klassieke ontwerp. Laat je verrassen door mooie Perzische tapijten, hippe Chesterfieldbanken, koperen hanglampen in retrostijl, stoere tafels met een houten blad met visgraatpatroon en mooi vormgegeven fauteuils met een vette knipoog naar de jaren 50, 60 en 70.

Dynamisch woonmerk van eigen bodem

Dutchbone is een dynamisch Nederlands merk wat zich richt op het ontwerpen, ontwikkelen, importeren en verkopen van inspirerende woonproducten van over de hele wereld. In de collectie vind je niet zomaar massaproductie. Het gaat bij Dutchbone om producten met een ziel. Met een handtekening en een duidelijke verwijzing naar de plaats en tijd van herkomst. De meubels en accessoires van Dutchbone zijn authentiek en origineel, maar altijd betaalbaar. Het maakt niet uit in wat voor huis of omgeving je woont, want Dutchbone heeft altijd meubels en accessoires die passen bij jouw smaak. Met de meubels en accessoires van Dutchbone kun je jouw appartement, rijtjeshuis, woonboot of vrijstaande boerderij dus op een originele manier verder verfraaien.

Dutchbone bij Verouden Wonen & Slapen

De meubels en accessoires van Dutchbone zijn exclusief verkrijgbaar bij Verouden Wonen & Slapen. In de regio Eindhoven is dit bedrijf al meer dan 50 jaar een begrip op het gebied van beter wonen. In de vier showrooms van Verouden Wonen & Slapen vind je ruim 10.000 vierkante meter aan fraaie meubels en stijlvolle accessoires. Met collecties van de beste woonmerken voor alle woonstijlen. Of je nu op zoek bent naar moderne meubels, klassieke verlichting, romantische accessoires of natuurlijke woonproducten, je slaagt altijd bij Verouden Wonen & Slapen. Bovendien krijg je bij de goed bereikbare winkels uitstekende hulp van de woonexperts van Verouden Wonen & Slapen. Laat je dus snel inspireren in Eindhoven en kom hier de verrassende collectie van Dutchbone bewonderen.

algemene voorwaarden

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven