Bodilson

Bodilson is een bijzonder merk voor een unieke huisinrichting. Door modern en vintage met elkaar te combineren geven deze meubels en accessoires altijd een originele twist aan je interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een eettafel met gekruiste poten en robuust, eikenhouten tafelblad, een metalen vintage hanglamp of een unieke verrijdbare salontafel. Elk meubelstuk geeft je huiskamer, slaapvertrek of keuken meer karakter en persoonlijkheid. Doordat de meubels van Bodilson met de hand worden vervaardigd, is elk meubelstuk uniek en van uitmuntende kwaliteit met secuur afgewerkte details.

Meubels van Bodilson - unieke combinatie van stijl en comfort

De meubels en accessoires van Bodilson zijn stuk voor stuk een unieke combinatie van stijl en comfort. De meubels en decoratie van Bodilson zijn te combineren met uiteenlopende interieurstijlen. Zo geef je bijvoorbeeld zowel een retro als modern interieur een bijzondere uitstraling met Bodilson. Naast uitgesproken designs en stijlelementen geniet je ook van comfort. Bodilson maakt gebruikt van topmaterialen zoals eikenhout, metaal en leer zodat je thuis geniet van comfortabele meubels. Plof heerlijk neer op je leren hoekbank met koudschuim en nosagvering of werk net zo gemakkelijk thuis met een ergonomische retro bureaustoel. Met Bodilson gaan stijl en comfort hand in hand voor een aangename woonervaring op jouw eigen manier.

Beleef Bodilson bij Verouden Wonen & Slapen in Eindhoven

Wil je de meubels van Bodilson zelf beleven? Dan kun je het complete assortiment bekijken en uitproberen in de winkel van Verouden Wonen & Slapen in Eindhoven. Aanschouw de bijzondere verlichting, voel hoe comfortabel je zit op een Bodilson bank of stoel en laat je vrijblijvend adviseren door de ervaren interieurstyliste van Verouden Wonen & Slapen. Met behulp van de afmetingen van jouw huis en bestaande meubelen wordt er met een professioneel oog gekeken naar passende combinaties met Bodilson meubels en decoraties. Ten slotte geniet je van zeer complete service en snelle levertijden.

algemene voorwaarden

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven