Feelings Kasten


  Een kast van Feelings is de basis van uw interieur. De collectie van Feelings biedt voor ieder wat wils, zeker op het gebied van kasten! Naast functionaliteit en diverse opbergmogelijkheden kenmerken Feelings kasten zich door hun schitterende uitstraling, mede door het gebruik van de beste natuurlijke materialen. Of het nu trendy, stijlvol, klassiek of landelijk is; Feelings heeft het!

  Bergkast


  Heeft u veel opbergruimte nodig? Dan is een bergkast geschikt voor u! De kasten zijn op ambachtelijke wijze vervaardigd uit acacia hout. Deze loofsoort wordt al jarenlang gewaardeerd in ons interieur. Dus bent u opzoek naar veel opbergruimte maar wilt u ook een trendy kast? Kies er dan een uit de Feelings collectie.

  Vitrinekast


  Wilt u uw prachtige accesoires tentoonstellen aan uw familie en vrienden? Dan is een vitrinekast geschikt voor u. Wij hebben een aantal prachtige exemplaren in de winkel staan. Sommige zijn zelfs voorzien van verlichting zodat u uw spullen prachtig kunt tentoonstellen.

  Boekenkast


  Feelings heeft zelfs gedacht aan de echte leesfanaat door een aantal prachtige boekenkasten in haar collectie te nemen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende variaties zoals alleen met open niches of met laden.

  algemene voorwaarden

  webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven