Feelings Dressoirs


  Wilt u geen hoge kast in uw woonkamer maar heeft u toch opbergruimte nodig in uw huis? Dan zijn Dressoirs de ideale oplossing. Dressoirs hebben namelijk twee functies, ze creëren sfeer in uw woonkamer en zijn daarnaast ook nog erg praktisch qua opbergruimte. Doordat ze niet uw gehele muur in de woonkamer bedekken kunt u uw kamer ineens een stuk groter laten lijken door diepte te creëren.

  Opzoek naar dressoirs met laden of deuren of een combinatie daarvan? Feelings heeft een groot en assortiment dressoirs in haar collectie. Doordat u de keuze heeft uit laden of deuren kunt u uw spullen makkelijk en stofvrij opbergen. Qua afwerking heeft u ook voldoende keuze. Er zijn dressoirs afgewerkt met acacia, hoogglanslak of zelfs aluminium. De prijzen variëren van 499 tot 999 euro. Zo is er voor ieder wat wils!

  Een modern dressoir of lifestyle dressoir?

  Of u nu opzoek bent naar een lifestyle, modern of design dressoir. Bij Feelings vindt u sowieso een geschikt dressoir dat bij uw interieur past. Bekijk ook zeker even de voorraadmodellen. Deze zijn bij Verouden Wonen op voorraad wat wil zeggen dat deze erg snel geleverd kunnen worden.

  Een dressoir uit een bijpassend woonprogramma

  Veel van de dressoirs van Feelings maken deel uit van woonprogramma's. Hierdoor vindt u makkelijk andere meubels die perfect bij elkaar passen, zoals tafels en kasten. Om extra sfeer in uw woonkamer te creeëren zijn vaak accessoires nodig. Feelings heeft een groot assortiment accessoires van schalen en beeldjes tot spiegels en kussens.

  Wij nodigen u graag uit om de dressoirs van Feelings te komen bekijken in de showroom! Onze adviseurs staan klaar om u te adviseren.

  webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven