Feelings banken

  Op deze pagina ziet u slechts een selectie van onze Feelings banken. Natuurlijk zijn bijna alle banken uit onze Feelings collectie verkrijgbaar in de opstelling die u wenst. Of het nu een 3-zitsbank, 2-zitsbank of loveseat is. Naast de diverse mogelijkheden in opstellingen zijn al onze Feelings banken in een grote varieteit aan kleuren en materialen leverbaar, denk aan stof of leder. Bij de samenstelling van onze Feelings collectie slagen onze stylisten er altijd in om naast de mooiste designs en materialen rekening te houden met uw relaxmoment. In onze Feelings banken kunt u even ontsnappen aan de waan van de dag, in een eigen gemaakte oase, rijk en rustgevend! Kenmerkend voor onze Feelings banken collectie is dat deze banken altijd in een scherpe prijsklasse vallen en daardoor voor iedereen bereikbaar zijn. Of u nu kiest voor een eenvoudig bankstel, luxe stof of leder, de mogelijkheden qua materiaal, stijl en uitvoering zijn eindeloos.

  Feelings hoekbanken

  Hoekbanken van Feelings zorgen voor het optimale thuisgevoel. Deze hoekbanken zijn er in diverse opstellingen, of u kamer nu geschikt is voor een linker of rechter chaise longue. Het kan allemaal! Ideaal voor languit genieten of een groter gezelschap!

  3-zitsbanken

  Ook 3 zitsbanken zijn ruim vertegenwoordigd in de collectie van Feelings. Kijk bijvoorbeeld eens naar de bank Soul. Een prachtige moderne bank in de stof break. Gaat u liever voor een wat klassieke bank dan bied bankstel Universal uitkomst in soepel Toledo rundleder, deze is zelf uit te beiden met een hoge rug en binnenvering.

  algemene voorwaarden

  webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven