No documents found.

 Disclaimer

Verouden Wonen & Slapen wijst u als bezoeker van de website www.veroudenwonen.nl graag op het volgende:

De op deze website getoonde informatie wordt door Verouden Wonen & Slapen met veel zorg en aandacht samengesteld. Het is mogelijk dat – ondanks de constante zorg en aandacht – de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De website Verouden Wonen & Slapen.nl is met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten eigendom van Verouden Wonen & Slapen. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten waarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Verouden Wonen & Slapen.

Prijswijzigingen en verkrijgbaarheid van producten zijn uitdrukkelijk voorbehouden. Verouden Wonen & Slapen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie. Verouden Wonen & Slapen behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren en te wijzigen.

Verouden Wonen & Slapen is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Een aantal links op de website van Verouden Wonen & Slapen leiden naar websites buiten het domein van Verouden Wonen & Slapen. Deze websites zijn geen eigendom van Verouden Wonen & Slapen en derhalve is Verouden Wonen & Slapen ook niet verantwoordelijk voor de inhoud en het functioneren van deze websites, noch voor de kwaliteit van eventuele diensten of producten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Verouden Wonen & Slapen worden onderhouden wordt afgewezen.

algemene voorwaarden

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven