No documents found.

 Bezorgen & afhalen

Verouden Wonen & Slapen besteedt veel aandacht aan haar bezorgingen en beschikt over een eigen deskundige bezorgdienst. Als u in een van onze filialen een aankoop heeft gedaan heeft u meestal te maken met een levertijd. Deze levertijd zal tijdens de aankoop naar u worden gecommuniceerd. Zodra uw bestelling in ons distributiecentrum wordt binnengemeld ontvangt u van uw adviseur bericht om in samenspraak met u een geschikte bezorgdatum te plannen. Mocht de leverdatum onverhinderd toch niet uit komen dan verzoeken wij u tijdig contact op te nemen met onze klantenservice.

 

 

Bezorgen & afhalen opheffingsuitverkoop

Gedurende onze opheffingsuitverkoop bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van een aanhanger of een van onze bussen. Tegen een vergoeding kan er gebruik worden gemaakt van een externe bezorgdienst voor het afleveren van uw meubels. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden en voorwaarden in onze winkel.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Ja, dit is mogelijk. Indien uw artikelen heeft aangekocht welke uit voorraad leverbaar zijn of uw bestelling gereed is in ons magazijn (waarover u op de hoogte wordt gebracht) kunt u deze afhalen bij ons magazijn tijdens de ]openingstijden. Let u er wel op dat de artikelen die u komt afhalen geheel zijn voldaan in het filiaal waar u de aankoop heeft gedaan. U dient tijdens het afhalen dan ook uw orderbon en kassabon te kunnen overhandigen. 

LEEN 2 UUR GRATIS ÉÉN VAN ONZE BUSSEN OF AANHANGERS

Locatie magazijn:

Visserstraat 12
5612 BT Eindhoven

Openingstijden:
Za : 10:00 - 17:00
Zo : 11:00 - 17:00

algemene voorwaarden

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven