Bezorgen & afhalen

Verouden Wonen & Slapen besteedt veel aandacht aan haar bezorgingen en beschikt over een eigen deskundige bezorgdienst. Als u in een van onze filialen een aankoop heeft gedaan heeft u meestal te maken met een levertijd. Deze levertijd zal tijdens de aankoop naar u worden gecommuniceerd. Zodra uw bestelling in ons distributiecentrum wordt binnengemeld ontvangt u van uw adviseur bericht om in samenspraak met u een geschikte bezorgdatum te plannen. Mocht de leverdatum onverhinderd toch niet uit komen dan verzoeken wij u tijdig contact op te nemen met onze klantenservice.

 

 

Bezorgen & afhalen opheffingsuitverkoop

Gedurende onze opheffingsuitverkoop bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van een aanhanger of een van onze bussen. Tegen een vergoeding kan er gebruik worden gemaakt van een externe bezorgdienst voor het afleveren van uw meubels. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden en voorwaarden in onze winkel.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Ja, dit is mogelijk. Indien uw artikelen heeft aangekocht welke uit voorraad leverbaar zijn of uw bestelling gereed is in ons magazijn (waarover u op de hoogte wordt gebracht) kunt u deze afhalen bij ons magazijn tijdens de onderstaande openingstijden. Let u er wel op dat de artikelen die u komt afhalen geheel zijn voldaan in het filiaal waar u de aankoop heeft gedaan. U dient tijdens het afhalen dan ook uw orderbon en kassabon te kunnen overhandigen. 

Locatie magazijn Verouden Wonen & Slapen
Fuutlaan 12F
5613 AB Eindhoven

Openingstijden magazijn (afhalen)
Maandag: Gesloten
Di t/m do: 10.00 - 18.00
vrij: 08.30 t/m 16.30

Route magazijn vanaf onze winkel

 

 

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven