Routebeschrijving 

Bereikbaarheid Verouden werkzaamheden Fase 2 omleiding kruising Montgomerylaan - RING (HOV2)

In maart 2018 is gestart met de aanleg van de ongelijkvloerse kruising van de Veldmaarschalk Montgomerylaan met de Ring. Dit is het sluitstuk van het project HOV2. De Montgomerylaan is met zo’n 60 bussen per uur de drukste busroute van de stad. Deze route maakt daarom deel uit van de tweede Hoogwaardig Openbaarvervoerlijn (HOV2). De werkzaamheden duren voort tot augustus 2019 en worden in een drietal fasen verdeeld. Om deze reden is het voor onze klanten lastiger om ons filiaal te kunnen bereiken. Om u toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en zo min mogelijk overlast van deze werkzaamheden te laten ondervinden willen wij u wijzen op deze aangepaste routebeschrijving. Komt u er toch niet uit, twijfel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen en wij wijzen u graag de weg.
aangepaste bereikbaarheid verouden

Parkeertip Verouden Wonen en Slapen

Bij Verouden Wonen & Slapen kunt u eenvoudig en gratis parkeren aan zowel de voorzijde van ons filiaal gelegen aan de Verwerstraat 137 als aan de achterzijde aan de Visserstraat. Gezien de Verwerstraat een eenrichtingsweg betreft raden wij u aan om te parkeren aan de Visserstraat. Hier vindt u volop gratis parkeergelegenheden waarbij u eenvoudig al onze 3 filialen; wonen, slapen, feelings en de showroom van Stoelenconcurrent kunt betreden. U kunt hiervoor Visserstraat 12 ingeven in uw navigatie.


Route Ekkersrijt - Verouden Wonen en Slapen

Vertrek in westelijke richting op Ekkersrijt - sla linksaf richting afslag 7 - neem op de rotonde de 2e afslag en neem vervolgens de oprit naar de A50 richting Centrum/Son en Breugel/Veghel/Nijmegen. Neem vervolgens afslag 7 richting Woensel/Helmond/Centrum. Vervolg uw weg 5 kilometer op de John F. Kennedylaan en neem de bocht naar rechts naar de Onze Lieve Vrouwestraat - sla linksaf naar de Veldmaarschalk Montgomerylaan - sla na 260 meter rechtsaf naar de Looierstraat - neem vervolgens de 1e afslag links de Visserstraat op. 

Route Station Eindhoven - Verouden Wonen en Slapen

Vertrek in westelijke richting vanaf het stationsplein naar de Vestdijktunnel - vervolg uw weg naar de Veldmaarschalk Montgomerylaan en sla na 350 meter linksaf naar de Gildelaan - sla na 130 meter rechtsaf naar de kruisstraat - neem vervolgens na 300 meter de rechterafslag naar de Verwerstraat (hier treft u aan uw rechterhand onze parkeerplaats aan de voorzijde van het pand) - sla na 200 meter rechtsaf naar de visserstraat. 

 

Route Globaal - Verouden Wonen en Slapen

Verouden Wonen en Slapen is vanaf diverse richtingen bereikbaar. Voor route 1 vanaf het station volgt u de volgende aanwijzingen: Vertrek in westelijke richting vanaf het stationsplein naar de Vestdijktunnel - vervolg uw weg naar de Veldmaarschalk Montgomerylaan en sla na 350 meter linksaf naar de Gildelaan - sla na 130 meter rechtsaf naar de kruisstraat - neem vervolgens na 300 meter de rechterafslag naar de Verwerstraat (hier treft u aan uw rechterhand onze parkeerplaats aan de voorzijde van het pand) - sla na 200 meter rechtsaf naar de visserstraat. Voor route 2 vanaf Ekkersrijt volgt u deze aanwijzing: Vertrek in westelijke richting op Ekkersrijt - sla linksaf richting afslag 7 - neem op de rotonde de 2e afslag en neem vervolgens de oprit naar de A50 richting Centrum/Son en Breugel/Veghel/Nijmegen. Neem vervolgens afslag 7 richting Woensel/Helmond/Centrum. Vervolg uw weg 5 kilometer op de John F. Kennedylaan en neem de bocht naar rechts naar de Onze Lieve Vrouwestraat - sla linksaf naar de Veldmaarschalk Montgomerylaan - sla na 260 meter rechtsaf naar de Looierstraat - neem vervolgens de 1e afslag links de Visserstraat op.webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven