Informatiegids

U heeft er al een tijd naar uit gekeken, het aanschaffen van nieuwe meubels of de dag dat uw nieuwe meubels bij u worden bezorgd. Wij besteden hier veel zorg en aandacht aan en kijken ernaar uit dit voor u te mogen verzorgen. Daarom hebben wij voor u een handige informatiegids samengesteld waarin u alles kunt vinden over het afleveren, service en onderhoud van de door u aangschafte meubels.

 

Zo vindt u in onze informatiegids handige tips die u kunnen helpen bij de keuze van de materialen van uw meubels zoals leder of stof, wordt er uitgebreid stilgestaan bij de levensduur en opbouw van onze meubels en hoe u uw garantie kunt uitbreiden naar een volledige 5-jarige garantie. Daarnaast vindt u onze informatiegids handige tips voor het behandelen van vlekken. Lees alles in onze 15 pagina tellende informatiegids hier.

Garantie en voorwaarden in verband met opheffingsuitverkoop

In verband met onze opheffingsuitverkoop en daarmee opheffing van onze filialen gelden er andere voorwaarden voor de garantie van uw aankoop. 

  • Op showroommodellen en actiemodellen uit onze opheffinstuitverkoop is garantie uitgesloten 

  • Bij aankoop van nieuwe meubels (op bestelling) geldt garantie van de fabrikant. U dient hiervoor rechtstreeks met de fabrikant contact op te nemen. Uiteraard kunt u (tot sluiting) bij ons terecht voor een doorverwijzing naar de fabrikant. 

  • All in House garantie - Heeft u een All in House garantie aangeschaft bij uw nieuwe meubels? Dan blijft dit natuurlijk gewoon doorlopen en kunt u rechtstreeks voor aanspraak terecht bij All in House

Heeft u aanvullende vragen? Dan kunt u uiteraard rechtstreeks contact met ons opnemen.

 

Bezorgen & afhalen opheffingsuitverkoop

Artikelen die u tijdens onze opheffinsgsuitverkoop aankoopt dient u zelf af te halen! Gedurende onze opheffingsuitverkoop bieden wij u als extra service de mogelijkheid om gebruik te maken van een aanhanger of een van onze bussen.

Liever laten afleveren?
Tegen een vergoeding kan er gebruik worden gemaakt van een externe bezorgdienst voor het afleveren van uw meubels. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden en voorwaarden in onze winkel.

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven