Gratis parkeren

Bereikbaarheid Verouden werkzaamheden Fase 2 omleiding kruising Montgomerylaan - RING (HOV2)

In maart 2018 is gestart met de aanleg van de ongelijkvloerse kruising van de Veldmaarschalk Montgomerylaan met de Ring. Dit is het sluitstuk van het project HOV2. De Montgomerylaan is met zo’n 60 bussen per uur de drukste busroute van de stad. Deze route maakt daarom deel uit van de tweede Hoogwaardig Openbaarvervoerlijn (HOV2). De werkzaamheden duren voort tot augustus 2019 en worden in een drietal fasen verdeeld. Om deze reden is het voor onze klanten lastiger om ons filiaal te kunnen bereiken. Om u toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en zo min mogelijk overlast van deze werkzaamheden te laten ondervinden willen wij u wijzen op deze aangepaste routebeschrijving. Komt u er toch niet uit, twijfel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen en wij wijzen u graag de weg.
aangepaste bereikbaarheid verouden

Parkeertip Verouden Wonen, Verouden Slapen, Profijt Meubel Eindhoven, Stoelenconcurrent.nl en Feelings by Verouden Wonen

Bij Verouden Wonen, Verouden Slapen, Profijt Meubel Eindhoven en Feelings by Verouden Wonen kunt u eenvoudig en gratis parkeren op ons privé parkeerterrein gelegen aan de (Navigatie: Visserstraat 12, Eindhoven) Hier vindt u volop gratis parkeergelegenheden waarbij u eenvoudig voor al onze filialen; Verouden Wonen, Verouden Slapen, feelings by Verouden,  Profijt Meubel Eindhoven en Stoelenconcurrent.nl kunt betreden.

Ook aan de voorzijde van Verouden Wonen & Profijt Meubel Eindhoven (Navigatie: Verwerstraat 137, Eindhoven) hebben wij parkeerplaatsen waar u gratis gebruik van mag maken als klant van al onze filialen..

U kunt de parkeerterreinen gratis oprijden, de slagboom gaat automatisch open. Om de parkeerterreinen te verlaten kunt u een uitrijmunt verkrijgen aan de info balie in de winkel.

 

Klik hier  voor de routebeschrijving naar de diversen filialen.  

 

 

 

Parkeerplaats (Visserstraat 12)

 

Parkeerplaats (Verwerstraat 137)

 

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven