040-2434571

Blog: By-Boo

Over By-Boo

Het jonge bedrijf By-Boo richt zich voornamelijk op de woonwens van iedere Nederlander. Dit is dan ook de drijfveer om een innovatief nieuw idee te bedenken die de persoonlijkheid van een kamer naar voren laat komen. Een breed assortiment met veel verschillende meubels is de uitkomst, waardoor eenvoudig een leuke combinatie gemaakt kan worden.

Of je nu toe bent een aan nieuw interieur of je huis een opfrisbeurt wil geven: Het eigentijdse en trendy merk heeft voor ieder wat wils. Dit nieuwe, innovatieve merk brengt frisse meubels en dynamische woonaccessoires voor ieder interieur!

By-Boo is namelijk niet zomaar een woonmerk, het is vernieuwend, jong en innovatief. Het aanbod is erg herkenbaar aan de frisse kleuren, unieke materialen en trendy vormgeving. Zo maakt het merk eigenzinnige producten van metaal, hout, stof, wol en leer. Dus of je nu houdt van een industrieel, modern of landelijk interieur: Met de meubels van By-Boo haal je echt iets bijzonders in huis.

Daarnaast staan kwaliteit, design en comfort hoog in het vaandel. De ontwerpen van By-Boo zijn dan ook heel herkenbaar. Denk aan frisse kleuren, bijzondere materialen en een eigentijdse vormgeving van het aanbod.

Oog voor detail

De meubels van By-Boo geven elke plek in huis de juist sfeer. De uitgebreide collectie van woonaccessoires en variërende meubels zijn stuk voor stuk eigenzinnig en innovatief. Bijvoorbeeld een handige bijzettafel in de vorm van een schaal of een tafel waarbij hat blad ook als dienblad gebruikt kan worden. Alle producten hebben iets unieks en daarom extra leuk om te hebben. Of je nu kiest voor massief hout, metaal of kleurrijke stof: Alle meubels van By-Boo halen sfeer in huis.

Woonaccessoires

Naast het aanbod meubels is het merk eigenlijk vooral bekend om zijn woonaccessoires. De uitgebreide collectie items zoals wanddecoratie en tafel-accessoires zijn geschikt voor ieder interieur. Ook hier vind je het innovatieve en dynamische karakter van By-Boo en dat komt goed tot uiting in de uitstraling van de producten en het materiaalgebruik. Ook het diverse materiaalgebruik draagt bij aan de exclusiviteit van het merk. Zo zijn de accessoires eigenzinning, maar ook tijdloos en stijlvol tegelijk. Daardoor passen de woonaccessoires van het merk in ieder interieur en zijn ze makkelijk te combineren met meubels van andere merken.

Dus wil je je interieur een nieuw look & feel geven, dan ben je bij Verouden Wonen & Slapen in Eindhoven aan het goede adres. Wij bieden een breed assortiment met de nieuwste meubels en accessoires. Ieder heeft immers zijn eigen smaak, maar met het aanbod van By-Boo vindt ieder zijn eigen stijl!

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven