040-2434571

Blog: Opruiming

Verouden is trots op haar assortiment van hoge kwaliteit. We zijn altijd bezig met speuren naar de nieuwste woontrends en prachtige producten. Voor eigentijdse, comfortabele items kan je ook in onze showroomsale artikelen rondneuzen. Onze showroomsale geeft je de kans om goedkoop jouw droommeubel of matras aan te schaffen. 

Opruiming tot 70% korting!

Topmerken uit de woonwereld voor lagere prijzen
De grote interieurmerken zijn zelden voor een lage prijs te koop. Dit heeft te maken met de kwaliteit en het design dat deze merken bieden. Bij Verouden vind je bijvoorbeeld merken zoals Feelings, By Boo, Eleonora en Dutch Bone. Kijk eens rond bij de uitverkoop van Verouden als je voor een bescheiden prijs designermerken aan wilt schaffen. Je kan deze items vinden op onze pagina 'opruiming' Houd deze pagina in de gaten om te kijken of jouw droom meubel erbij zit. Hier kan je misschien precies die droom fauteuil vinden die je eigenlijk net te prijzig vond. 

Uitverkoop: ook op het gebied van slapen!
Een matras, boxpring, of ledikant is een grote aanschaf. En dan ook nog een aanschaf die aan al jouw eisen moet voldoen! Slaapcomfort is immers belangrijk. Kijk eens in de 'slapen' sale van Verouden om te ontdekken of jouw perfecte boxpring of ledikant er te vinden is. Dit zijn eigentijdse, comfortabele items die plaats moeten maken voor een nieuwe collectie. 
Ontdek de grote merken om heerlijk te slapen, maar dan met een mooie korting. 

Kijk eens bij onze showroommodellen
Showroom modellen van artikelen worden alleen gebruikt ter presentatie. Ze zijn wel al uitgepakt en uitgestald, of hebben in enkele gevallen een lichte beschadiging. Daarom kan je showroom artikelen regelmatig aanschaffen met een tot wel 70% lagere prijs! Denk bijvoorbeeld aan die schitterende bank die met heel veel voordeel wordt verkocht. 
Omdat er altijd maar één (soms enkele) artikelen wordt gebruikt als showroom model, raden we aan om snel te beslissen als je een mooi artikel op het oog hebt.

De sale afdeling in Eindhoven
Er komen regelmatig nieuwe collecties binnen bij Verouden. Dit betekent voor 'oudere' modellen dat ze in prijs worden verlaagd. Achterin de winkel vind je meer dan 1000 m2 met schitterende artikelen voor ee voordelige prijs. Denk bijvoorbeeld aan stoelen, banken en slapen.

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven