Verlichting

Kom je graag thuis in een gezellig interieur? Dan mag de juiste verlichting niet ontbreken. Lampen kunnen je helpen het creëren van de juiste sfeer. Lees meer over alle mogelijkheden! Bij Verouden Wonen vindt je een van de grootste collecties verlichting in Eindhoven. 

Verlichting Eindhoven - Creëer de juiste sfeer met verlichting

Verlichting is meer dan een lampje aan de muur of een spotje in het plafond. De juiste lampen geven je interieur uitstraling. Verlichting kan onnoemelijk veel doen. Enkele voorbeelden: wil je een kleine ruimte optisch groter maken? Ben je op zoek naar sfeer in de slaapkamer? Of zoek je het perfecte leeslicht voor bij je luie stoel? Met de juiste lampen creëer je het. Er zijn echter wel wat zaken die je moet weten om je verlichting tot een succes te maken. Lees daarom snel verder, en haal méér uit je interieur!

De juiste lampen? Wat je beslist moet weten

Heet je je bezoekers graag een warm welkom? Zorg dan voor indirecte verlichting in de hal. Te felle lampen zetten je gasten letterlijk in de schijnwerpers. Kleed je hal bijvoorbeeld gezellig aan met een fraaie hanglamp van het merk By-Boo, en kies daarbij voor zachte warmwitte lampen. En je interieur? Je maakt een goed begin door onderscheid te maken tussen hoofd-, sfeer- en accent verlichting. Hoofd verlichting is belangrijk op plaatsen waar veel tijd wordt doorgebracht, zoals de werkkamer of de keuken. Deze ruimten worden gezellig met één of meerdere hang lampen waar je heldere verlichting in plaatst. Houd je van retro of een industriële uitstraling? Kies dan voor glimmend chroom. Ben je een liefhebber van vintage? Ga dan eens voor wit met bijzondere accenten. En de woonkamer? Daar heb je zowel hoofd verlichting nodig als sfeer lampen. En vergeet ook de accent verlichting niet! Hiermee sorteer je precies de juiste effecten. Wil je bijvoorbeeld een kleine kamer optisch groter maken? Plaats dan eens staande lampen in de donkerste hoeken.

Meer halen uit je interieur?

Haal jij ook graag alles uit je interieur? Verouden Wonen helpt je graag om het juiste effect te creëren. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment verlichting. Je kunt kiezen uit vele stijlen, zoals modern, retro of vintage. Zo krijgt elk interieur de lampen die het verdient. Ben je op zoek naar een tafellamp, een bureaulamp of een vloerlamp? Bij Stoelenconcurrent vind je wat je zoekt. Laat je inspireren door ons gevarieerde en veelzijdige aanbod. De bestelde artikelen worden eenvoudig thuisbezorgd, en bij ons kun je altijd rekenen op de laagste prijsgarantie. Ook voor ondernemers hebben wij alles in huis. De juiste verlichting voor een vergaderzaal? Een wachtkamer, lounge of café? Wij zorgen met alle plezier voor een gedegen advies en een vrijblijvende offerte. Meer informatie? Dan verwijzen wij u graag door naar onze zakelijke pagina.

algemene voorwaarden

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven