040-2434571

Blog: Woonmerken

Een mooi assortiment van gerenommeerde woonmerken

De bekendste woonmerken onder één dak. Bijvoorbeeld voor een zithoek die je veel comfort, rust en gezelligheid geeft, zou je zeker eens moeten kijken naar de bankstellen, fauteuils en sofa's van het Nederlandse merk In.HOUSE. Een van de mooie aspecten van het zitmeubilair van dit merk is het feit dat ze door hun strakke vormgeving eigenlijk in veel verschillende woonstijlen in te passen is. Gebruik je de meubelen van IN.HOUSE als basis voor je zithoek, dan kun je met accessoires van veel andere merken je eigen stijl creëren en je eigen smaakvolle accenten leggen en blijft het totaalplaatje toch stijl en rust uitstralen.

Het maakt niet uit in welke ruimte van je huis je het liefste verblijft. Als je er bent, heb je behoefte aan goede en sfeervolle verlichting. Kijk dan eens in onze showroom of online naar de lampen van het Nederlandse woonmerk Zuiver. Je vindt strakke, maar ook romantisch vormgegeven hanglampen, staande lampen en bureaulampen waarmee je niet alleen zorgt voor heldere verlichting maar ook zeker een geheel bij jou passende sfeer kunt creëren. Zeker als je erin slaag om een combinatie van lampen van Zuiver te maken met de verrassende ontwerpen van By-Boo, zal je inrichting echt anders dan anders zijn.

Naast de reeds genoemde topmerken kun je bij Verouden Wonen en Slapen ook terecht voor meubilair uit het erg mooie Profijt-assortiment, maar vergeet ook zeker niet te kijken of er bij de trendy meubels van het Feelings-programma iets zit waar je hart sneller van gaat kloppen. Bezoek ons online, bekijk onze woonmerken en richt in gedachten je huis alvast helemaal op maat in.

Veel woonmerken en inspiratie bij Verouden Wonen en Slapen in Eindhoven

Als je jouw huis op een echt smaakvolle manier wilt inrichten, breng dan eens een bezoek aan de prachtig ingerichte showroom van Verouden Wonen en Slapen in Eindhoven. Verouden heeft zich gespecialiseerd tot totaallevancier van alles waarmee je je huis mooi, en comfortabel maakt. Omdat kwaliteit uiterst belangrijk is, werken we alleen samen met trendy en innovatieve fabrikanten die een zeer goede reputatie op dat gebied hebben. Je kunt bijvoorbeeld denken aan Bodilson. Dit Nederlandse kwaliteitsmerk weet als geen ander moderne en traditionele elementen tot een nieuw geheel te smeden. Bekijkt u zeker eens hun zeer comfortabele zitmeubelen.

Ook in het assortiment van By-Boo vind je trendy woonaccessoires en meubelen met enerzijds een nostalgische sfeer en anderzijds een eigentijdse en hippe uitstraling. Veel van hun accessoires worden met de hand gemaakt, waardoor ze net dat beetje extra's bieden. Ben je op zoek naar een goed bed? Dan zal onze collectie Auping ledikanten je zeker het bed bieden waarop je heerlijk weg kunt dromen en uitgerust weer wakker wordt. Kijk dan ook zeker naar spiegels, sierkussens en andere romantische accessoires uit het assortiment van Dutchbone en richt je slaapkamer in tot je persoonlijke paradijs. In de showroom van Verouden vind je veel voorbeelden van slaapkamers met een grote diversiteit aan woonaccessoires en dekbedovertrekken. Bepaal de woonstijl die het beste bij je past en neem de tijd om écht geïnspireerd te raken.

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven