040-2434571

Interieuradvies Eindhoven – Verouden Wonen

Beste klant, op dit moment is het helaas niet mogelijk om een interieuradvies afspraak te maken. Onze excuses voor het ongemak.

Laden...

Komt u er niet uit met de inrichting van uw huis? Of heeft u wel een idee maar wilt u graag dat een professional kijkt of u op de juiste weg bent? Maak dan eenvoudig op een zaterdag naar keuze een afspraak met Simone Raijmakers, onze interieuradviseur, via de agenda , bel 040-2434571 of mail naar interieuradvies@veroudenwonen.nl. Uw afspraak kunt u hier rechts direct in de agenda vastleggen.Onze interieurstyliste

Onze interieurstyliste heeft vernieuwende ideeën voor de indeling van uw huis, en helpt met het combineren van de juiste kleuren en materialen. Door het maken van goede combinaties straalt uw interieur rust en eenheid uit.Het interieuradvies begint met een inventariserend gesprek. Wat zijn uw wensen en eisen en in wat voor stijl wilt u de inrichting van uw huis. In de winkel vindt u moodboards in verschillende stijlen, zodat u precies aan kunt geven waar u wel en niet van houdt. Hierdoor ontstaat er een duidelijk beeld van jullie smaak. Afhankelijk van de ruimte en van de gekozen meubels wordt er een logische indeling gemaakt.

"Tijdens het adviesgepsrek zijn al onze wensen in kaart gebracht en vertaald naar ons ideale interieur. Eindelijk voelen wij ons echt thuis!"

Marieke Schoenmakers, Eindhoven

De stijl die bij u past

Naar aanleiding van jullie smaak en met de gekozen meubels, wordt er een verassende totaalinrichting gemaakt met 2D plattegrond en een kleuren- en materialenplan. Hierbij houden we uiteraard ook rekening met je bestaande meubels en overige materialen zoals bijvoorbeeld je vloer en gordijnen. Kunt u met alleen een plattegrond nog geen duidelijk beeld krijgen van de ruimte? Met een speciaal programma kunnen we u in 3D rond laten kijken in uw woning met uw nieuwe meubels. Tot slot worden er stylingtips gegeven om jullie nieuwe interieur helemaal af te maken.

Dit 2 uur durende consult is geheel vrijblijvend en word je aangeboden door Verouden Wonen & Slapen. Neem altijd afmetingen, een bouwtekening en/of foto's mee van de betreffende ruimte(s).

Ook voor raamdecoratie, behang en stoffering advies op maat! - Kleurmijninterieur.nl

Bij Verouden Wonen kijken wij verder dan alleen meubelinrichting. Indien gewenst geven wij u een totaaladvies waarbij uw nieuwe meubels en decoratie zorgvuldig worden afgestemd met de juiste keuze in behang, verf en raambkleding zoals vitrage en/of gordijnen. Dit stemmen wij af met onze partner kleurmijninterieur. Al jaar en dag zij zijn een begrip als het gaat om behang en raamdecoratie en zijn uitgegroeid tot de grootste behangbeleving in de Benelux.

Dit gecombineerde advies resulteert in een compleet nieuwe woonbeleving afgestemd op de trends van nu maar nog veel belangrijk op U!.

webdesign by Robiz.nl Webdesign & Webhosting Eindhoven